Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma.Pokud by se hodnotil i index nasranosti, obyvatelé Česka budou určitě první...

1 0
možnosti

Ceske duchodce pali dobre bydlo, protoze jsou Cesi, stezuji si. Ve skutecnosti se jim nevede tak spatne;-)

4 5
možnosti

Jsi hloupej ?  Někeří mají důchod 7000 Kč .  Zaplatí nájem a co dál!

2 2
možnosti

Vždy, když se vidím se svojí sestrou a zeptám se jí, jak se má, vždy odpoví :" Stále lépe a lépe a lépe . . ." To je to pozitivní myšlení. Bohužel, nemálo čecháčků, kterým nic nechybí a vysedávají u pivka s cigárkem, stále jen dokola omílá, jak všechno stojí za prd, všichni všechno rozkrádají atd . . . Ať mi někdo řekne, v kterém období v dějinách ČR (resp.ČSSR) se měli důchodci lépe;-) Pozoruji jich kolem sebe nemálo . . . a pak si vzpomenu na svého dědu, jak chodil paběrkovat brambory, do černého kafe si lámal chleba a místo páskem si stahoval stoleté manžestráky šňůrou na prádlo ;-( Negativistické kecy komoušů a socdemáků o trpících a hlady umírajících důchodcích jsou jen populistické žvásty, kterými si dláždí cestu do Strakovky. Jasně, jsou i důchodci, kteří na tom nejsou nejlépe, ale on si opravdu ještě někdo myslí, že jim ty levičácký slibotechny pomůžou? Nikdy nikomu nepomohli!!Jde jim jen o koryta a o to, aby pro ně něco ještě zbylo. Kolikrát jsem v práci považován za magora, když tvrdím, že jsem šťastný a spokojený:-P, protože jsem zdravý, 30 let ženatý stále s tou první, mám úžasné dcery, fantastického vnoučka a dokáži se radovat z každého rána, kdy se probudím a odejdu po svých. Kdepak, my čecháčkové jsme opravdu zaprděný a spoléhá-li někdo na to, že mu pomůže tandem Zeman & Sobotka, bůh ho opatruj . . . To, jestli jsem v životě spokojený a šťastný, záleží hlavně na mě. Nezvykejme si své přehmaty a svou blbost omlouvat vinou těch druhých . . . všech ostatních, jen já nic . . .

Dobrou noc.

11 5
možnosti

J32i67ř80í 33V26o50l61e90k

15. 3. 2013 6:51

přesně, a za článek karma

4 3
možnosti

Protože  je  všeobecně  známo, že v USA je skoro všechno levnější než u nás, tak mně není jasné, kde bere autor své nadšení.  Nevím jen jak je  tos bydlením.

Tam bude velká variabilita podle adresy. Ostatně jako u nás..

Zpracovatelé průkumu asi dávali hodně bodů za  zdravotní péči.  Protože v USA je údajně mnoho nezodpovědných lidí kteří si neplatí zdravotní pojištění (není to povinné)  a pak to může vypadat že zdravotnický systém není  dosažitelný pro každého.

Fakt je, že je ten průzkum velkou ranou pro naše levicové populisty, kteří  hovoří o  hladomoru dúchodců.;-D

4 3
možnosti

A je to velká rána pro paní Jílkovou, která ráda "straší" hromadami mrtvol (z hladu) pod všemi možnými mosty.

4 4
možnosti

dobre jste to napsal, ale je to takove moc obecne. Materialne se duchodci u nas maji dobre (zatim),  ale jedna se jen o prostor vne nasi republiky. Za hranicemi je to jine. Mnozi zapadni duchodci se maji kolikrat hur ve sve zemi ale za hranicemi jako bohove. Jelikoz je to tak, ocekavaji od vlastni zeme vic. Prikladem budiz treba to, ze nemecky duchodoce stravi pul roku na jihu protugalska a je to pro nej levnejsi, nez byt v zime doma v nemcich. V Nemecku asi hraje roli vysoka ceny sluzeb, v Anglii treba zase vysoka cena bydleni. V Cechach je treba cena bydleni, zdravotni pece a sluzeb nizka, ale diky malym duchodum se ve vysledku maji cesti duchodci dobre uvnitr ale navenek jsou chudaci. Abych presprilis nefilozofoval, myslim si, ze zebricek toho, jak se ma jaky evropsky duchodce v duchodu se neda udelat, tady statistika ponekud vazne. Museli by mit vsichni stejne podminky pro zivot a jinou veliksot duchodu, pak by to mozna bylo hodnotitelne

3 2
možnosti

Cena služeb a cena bydleni je v česku nízka ? Velmi divne.[>-]

0 0
možnosti
Foto

Karma. Dobře napsáno. Objevný pohled. Tak nějak jste mě pohladil po duši. Děkuji.

8 11
možnosti
Foto

P52e41t27r 78K98a43d44l16e61c

14. 3. 2013 22:14

Super článek... jen víc pozitivního myšlení do té naší zaprděné kotliny R^:-)

10 13
možnosti

Nazývání ČR zaprděnou kotlinou, tomu říkáte pozitivní myšlení? :-P:-P

7 2
možnosti

Pokud chcete znát odpověď na Vaše otázky, bylo by možná dobré se zeptat těch důchodců...

10 4
možnosti

protože mám pár let do důchodu, tak spoustu těch důchodců znám (navíc jsem se starala jak o svou mámu, tak i o další staré lidi), tak se nemusím ptát - vidím, jak žijí.Samozřejmě že brblají . to už tak nějak ke stáří patří. Ale vím, že velká většina z nich se má daleko líp, než za socialismu, že nehladoví, mají lékařskou péči... samozřejmě že jsou i takoví, kteří na tom jsou fakt špatně - jenže to jsou řádově jednotlivá procenta. Ovšem levice ruku v ruce s většinou médií to prezentuje tak, jaky kdyby tu většina důchodců umírala hlady.

9 7
možnosti

karma R^.. to levice  straší důchodce ,že nebudou mít na chleba.

5 8
možnosti
Foto

R57o33m78a92n 81K58o14z24e94l

14. 3. 2013 22:25

No v roce 2006 zas pravice tvrdila, jak se mají důchodci hůř a hůř a oni to napraví, přidají 1000 Kč.

9 4
možnosti

M30i42l32a79n 66R21a12d75e36k

14. 3. 2013 21:54

R^ mlady muzi, karma. Doufam ze mezi mladezi je stale vice lidi co misto zbrblani zacnou neco delat. R^

8 9
možnosti

Podle hodnocení +/- se zdá, že brblalů ovlivněných negativními pisálky je víc.

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS