Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já mám jenom obavy, že nakonec si bude mnout ruce spokojeně veš v kožichu - lidovci s tím slizounem Bělobrádkem v čele, nemluvě o fráterovi Hermanovi, ten bude škodič největší. :-/

1 0
možnosti
Foto

Ať "levice" nebo "pravice", všichni chtějí řídit naše životy. Babiš dokonce chce ze státu udělat firmu a z občanů zaměstnance. Pardom - nikoli zaměstnance (ti mohou dát výpověď), ale přesněji řečeno otroky.

2 0
možnosti

Máte tam překlep, správně je Bureš ;-)

0 0
možnosti

P91e72t27r 79V35l78c60e67k

21. 1. 2014 16:33

Se divím autorovi, že to pojímá tak konfrontačně.......možná by se podivil, kdyby se ozvali voliči jako já, kteří odpověď na jeho otázku nepokládají za tak zásadní.......rozumné vládnutí levice nebo pravice je vždycky mnohem lepší, než vláda nezodpovědná a špatná a lhostejno, zda levá nebo pravá........možná, kdyby se autor trochu zabýval historií vládnutí v zemích Evropy po 2.sv. válce, znejistěl by..............

1 2
možnosti

To je pořád dokola. Když se dohodnou, jsou to korytáři. Když se nedohodnou, jsou to blbci, kteří nemyslí na blaho země.

0 0
možnosti

J76a49n 52H34l59e92d45í27k

21. 1. 2014 15:14

--1)-- president  TRPĚLIVĚ-čekal na převzetí iniciatívy soudruha Haška, který se nepojistil

--2)-- církevní polozbořený majetek, uměle přeceněný!!!, zbaví stát finanč.ztrát

--3)-- naprosto NIKDO z KSČSSD+odbory nemá šajna, kde vezmou na realizaci prachy

2 0
možnosti

pramice nebo lavice?

0 0
možnosti

rekl bych ze specialne v nasich podminkach mnohem dulezitejsi nez levice ci pravice je, zda se k moci dostavaji mali nebo velci podvodníci (ci loutky s uvedenymi za zady).

0 1
možnosti
Foto

H39o93n32z27a 49M40a81r53e11k

21. 1. 2014 12:47

Tak tady to zase jede. To co se u nás dělo např. za Nečasovy "pravicové" vlády, nemá už nic moc společného s pravicí. Jeho vláda skutečnou pravicovou vládou nebyla. Ta nebyla ani levicovou, nebyla nic. Ovšem pod záminkou "pravice" se snažila vyrovnat rozpočet, tak dělala různé věci. Zpoplatňovala veřejné služby, zvedala daně; následek na sebe nenechal dlouho čekat a stalo se přesně to, co jsem předpokládal. Ekonomika se začala propadat, a to ne jen vinou celosvětové krize, ale hodně právě kvůli krokům naší politcké elity. Pravicová vláda by měla ekonomiku rozjet a ne jí dusit. A pokud ji chce rozjet, musí stát prostě povolit, ne takto hloupě a zbytečně odírat občany. Jinými slovy - rozkradeno je skoro vše a rezorty jsou podfinancované, tak vytaháme něco z občanů. Tohle má být pravicová politika?

Nějaké řeči ohledně demokracie a nesvobody bych nechal stranou. Většina diskutujících by ani neuměla vyjmenovat základní rozdíly mezi více pravicovým či více levicovým pojetím ekonomiky a celého systému.

5 1
možnosti

Jistě, Nečasova vláda pravicovou politiku neviděla ani z vlaku, ale pořád to bylo lepší, než co přijde nyní, levice v celé své kráse a radikální šílenosti, např. konec presumpce neviny z úst budoucí ministrně "spravedlnosti".

A abych nebyl jenom negativní, tak plusy minulých dvou vlád se dají najít, např. ve zdravotnictví - částečné zamezení plýtvání pomocí zdr. poplatků či nepochopené nadstandardy, bohužel zrušené 3. komorou parlamentu. Na druhou stranu, jak Heger skočil na blaf doktorů, to byl pro mě první kopanec...

3 0
možnosti

Budete se muset ještě pořádně snažit, než z vás bude alespoň průměrný hejtr, pane autore. Mimo jiné byste měl asi vědět, že babišovo čapí hnízdo je určeno pro koně, tedy z jeho okna koukat nelze... :-P

0 2
možnosti

Takže on svolal nové poslance do konírny?

0 0
možnosti

K titulku. Občan ČR prohrává ať je u pádla levice nebo pravice. A přesně v duchu našeho pojetí demokracie, kdy každý si může dělat co chce, činí tak i president, vláda, parlament, úřady až po posledního občana. Řád je nahrazen neřádem.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS