Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlasím, běžte. Zaparkujte v zemi vámi vyvolené a pište odtud vaše blogy, dokud to půjde. Jsem si jist, že nezůstanete sám, všichni ti co vám dali karmu vypnou Novu, zhasnou Primu a za zvuků vaši flétny a TV Šlágr vás křepkým krokem budou následovat.

1 1
možnosti

Ještě nedávno tady žádná EU nebyla. Většinu svého života jsem prožil mimo EU a aniž bych se kamkoli stěhoval, najednou jsem v ní. A tak v ní nechci být bez stěhování - stěhovat se měli ti, kteří chtěli do ní, ne ti, kteří chtěli, aby náš stát zůstal samostatný a svrchovaný.

6 0
možnosti

Vždy, ke´d vidím podobný nadpis a pozriem si diskuziu pod ním, tak ma napadne jedine Otík z Vesničky mé střediskové: "Já nechci po žních k Turkovi..."

4 0
možnosti

Bylo nás jen milion, kdo jsme hlasovali proti vstupu do EU.

Dnes už by to referendum dopadlo jinak.

Hlavně si musíme stále připomínat, že do EU nás zatáhly hlasy pouhé jedné třetiny občanů. Kdyby to bylo referendum o připojení jedné obce k jiné obci, pak by podle tehdy platných zákonů ke spojení obcí nedošlo pro nedostatek hlasů pro připojení! Ale pro vstup do EU se udělal speciální zákon, aby to mohla rozhodnout i menšina!

5 1
možnosti

"Hlavně si musíme stále připomínat, že do EU nás zatáhly hlasy pouhé jedné třetiny občanů"  . no hned potom si zkuste připomenout, že vašich soukmenovců, hlasujících proti, bylo ještě méně.

0 0
možnosti

10. 2. 2014 22:12

Já jsem kdysi nechtěl žít v socialismu, tak jsem se vzdálil. Doporučuji vám totéž.

3 0
možnosti
Foto

Vystoupení z EU nám nepomůže, protože jsme v Evropském hospodářském prostoru. (EHP) Pokud vystoupíme z EU, ale zůstaneme v EHP, budeme na tom jako Norsko, Švýcarsko, které musí, ač nejsou v EU přijímat absurdní bruselské předpisy. Pokud vystoupíme z EHP, uvalí EU na naše zboží clo.

1 0
možnosti

áte To je prostě takový zvláštní názor psychicky a fyzicky týraného děcka.

Uvedu Vám příklad.

Jste morbidní EU. Máte dům a "vychováváte" děti. Jste úchyl, který má k dispozici nadvládu nad svými oběťmi. Vládnete nad domem a každému děcku umožníte mít svůj pokoj. Chcete za to jediné: každý den moct hezky privátně to děcko znásilnit.

A navíc po něm chcete, aby každé ráno znásilněné děcko vyběhlo ven a vykřikovalo: mám skvělého tatínka!

5 2
možnosti

Tak obavam se ze obsah zpravodajstvi na Nove a Prime s nasim clensvim v EU souvisi asi tak jako barva mych oci a obsah vaseho blogu. ;-D Kdyz nic jineho tak v  EU jsme od roku 2004 a na Nove frcela zachranena zviratka uz dlouho pred tim.

6 1
možnosti

J11a65n 95H96a69n61á23k

10. 2. 2014 21:30

Než Vám místní všeználek a troll v jednom, změří Vaší inteligenci, mohu Vás ujistit, že máte pravdu, bez ohledu na výsledný verdikt místního hodnotiče inteligencí :)

5 1
možnosti

Mně se v Čechách i EU líbí a až "vyrostete" z dětských nemocí, tak se Vám bude líbit také. Víte jak je krásné toulat se třeba po Malorce či Andalusii. Bohužel chybí v penzi prachy.

4 7
možnosti
Foto

I22v80o 39C16i52l80i41c27h

10. 2. 2014 20:58

Mě se líbí v Evropě, ne v EU.

8 0
možnosti

Karma R^Současný stav světa je odrazem vlivu převládajících idejí: idejí mysticismu, sebeobětování a kolektivismu. Americká filozofka Ayn Randová napsala: "Do tohoto stavu přivedla lidstvo filozofie - a jen filozofie je může vyvést ven". Ayn Randová takovou cestu ukazuje. Stojí za to ji poznat.

2 0
možnosti

10. 2. 2014 22:16

;-D

0 0
možnosti

Stále více mám pocit, že bychom měli zřídit rezervaci pro eurofily. Najdeme nějaké území, kam se bude moct každý eurofil vystěhovat. Tam si budou žít podle pravidel júnije.

V Rusku to tak kdysi dělali. Říkalo se tomu Vyhnanství na Sibiř. Potřebujeme pro euromagory nějakou podobnou eurosibiř. Budou tam žít podle EUnijních pravidel. Nemusíme mít o ně strach, jelikož jejich životnost podle EU pravidel bude velmi krátká.

Ale my, lidé, budeme moct opět normálně žít.

6 2
možnosti
Foto

I88v31o 17C75i52l18i96c45h

10. 2. 2014 20:54

Spíše to dopadne tak, že na tu Sibiř eurohujeři brzy vyženou nás. V tom lepším případě. Koncentráky pro "netolerantní" občany už také chtějí obnovit:

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/11278-eu-pripravuje-smernici-pro-zavedeni-otevrena-cenzury-medii-a-prevychovne-kriminaly.aspx

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS