Diskuse

Pláč euronadšenců. První liberální euroskeptik v EU zvolen.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Jsem voličem Svobodných, nicméně když vidím, že první, s kým se Mach v Bruselu setkal je Wilders a Le Penová, nezdá se mi, že by se to ubíralo úplně správným směrem. Stejně tak, jako ta frakce ESF, která byla až do teď plná obskurních šašků typu Praví Finové, nebo Slovenská národná strana. Skoro si myslím, že by Petru Machovi lépe slušelo být nezařazený, protože spojením s lidmi tohoto typu Svobodné pouze diskredituje a dává snadno munici do rukou odpůrců. On ani ten Nigel Farage není žádná hitparáda, někdo, kdo obdivuje Putina ve mně automaticky budí nedůvěru.

0 0
možnosti
Foto

To se měl dat do spolku se zelenými nebo co? Europoslanec nemá prakticky žádný vliv. Petr Mach teď chce zkusit dokázat, že to jde. Pokus se mu povede tu změnu Smlouvy prosadit, nebyly eurovolby zbytečné. Je logické, že hledá podporu nejdříve u frakcí, které nebudou za to chtít žádnou protislužbu. Až když mu bude chybět už jen pár hlasů, bude muset hledat mezi eurohujery a pak teprv přijde čas na kompromisy, t.j. něco za něco.

1 0
možnosti
JF
Foto

Opravdu je Mach první? UKIP a Nigel Farage má jakou nálepku?

0 0
možnosti

Zvolení Macha do EP je zlomem pro celou Evropu..  Autore to mě dostalo ;-D

0 4
možnosti
RH

Nesouhlasím s názory SSO, ale považuji za správné, že může Mach ukázat v praxi svou politickou práci. "Pláč euronadšenců" ani hýkání eurofobů není namístě, protože se nejedná o nic závratného. Mýtus ostrakizace SSO zněl jako poraženecký pláč a byl nedůstojný dospělé strany. Budoucnost ukáže, zda má tato strana šanci pouze při extrémně nízké volební účasti, nebo zda už dospěla. Osobně se domnívám, že toto je jejich vrchol.

1 9
možnosti
Foto

Je zajímavé, že s nimi nesouhlasíte.  Z vašich reakcí a názorů bych vás k těm Svobodným zařadil. :-)

3 0
možnosti
Foto

Průlom to je v tom smyslu, že žádná strana, která byla záměrně mediálně ostrakizována - což je bez debat případ Svobodných - se přes onu hranici nikdy nepřehoupla. Denně na nás v "našívaší" chrlili průzkumy typu ANO 30%, Svobodní 1%, atp. a teď krátce po volbách do EP už to jede zase nanovo.

Takže znovu, nabourání "Mediokracie" je bez debat nevídaným úspěchem, i kdyby se do v parlamentních volbách nezopakovalo. Vsadím se, že nám opět budou cpány průzkumy v pořadí SZ, Piráti a za nimi Svobodní se ziskem 1-2%. To je téměř jistota!!

13 0
možnosti
FB

Jak se ta mediální "ostrakizace" projevovala? Mach byl v několika televizních debatách, nějaké rozhovory na internetových serverech jsem též četl, předvolební bannery Svobodných jsem viděl na nejnepravděpodobnějších stránkách, předvolební průzkumy nebyly takové, jak píšete (některé dokonce správně odhadly pořadí Svobodní-Piráti-Zelení a procentuálně se "sekly" o půl procentního bodu)... Idnes blog je legendární platformou členů Svobodných, takže oslavné články se tusekaly jak cvičky u Bati...Žádnou záměrnou ignoraci nebo dokonce ostrakizaci jsem prostě nepozoroval.

3 5
možnosti
Foto

I66v64o 87C29i56l53i32c51h

2. 6. 2014 13:25

Jsem starší než-li Vy, tudíž k podobnému nadšení výrazně skeptičtější, obzvlášť s ohledem na konečný výsledek. Ale líbilo by se mi to, to nepopírám ;-)

4 0
možnosti
ZB

Teď trochu reality.Sociálně demokratická a křesťansko lidová frakce mají v EU stále většinu.V podstatě se nic nezměnilo,jen ta rozhodující většina je menší.To neříkám jako fanoušek jedné strany, ale jako realista.Nějakého Macha si v EU nikdo ani nevšimne...

4 2
možnosti
FB

Doplnil bych, že ten domnělý "průlom" zvolení Svobodných je pouhým lhaním si do kapsy, což se ukáže při nejbližších domácích volbách. Troufám si říct, že při volební účasti 40% a víc budou Svobodní zpět na svých dvou procentech.

0 5
možnosti
ZZ

Slova Rusofill, homofob, eurofob, a já nevím který další fob jsou jen výrazy které používají elitáři, pseudointelektuálové a jsou srovnatelný s výrazy jako " černá svině, cikorky atd" v podstatě jde o to samé nálepkování, používané RÁDOBY lepšími lidmi..

9 0
možnosti
Foto

Samolibí kavárenští pseudointelektuálové pohybující se kolem elitářské strany TOP 09.

6 0
možnosti
JK

škoda, že za podobné nesmysly nejde taky dávat antikarma!!! chybí zvracející smajlík...

1 10
možnosti