Diskuse

Češi - opět největší rasisté?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

Pořád je to stejné. Nejprve vznikne myšlenka, že já jsem lepší než jiní. Pak se udělá vědecký výzkum, který to potvrdí. Pak se začne kriminalizovat nebo diskriminovat ta nepohodlná skupinka. Už jsme tu měli vědecké důkazy, že ženy jsou méněcenné, že gayové jsou zvrácení a dají se léčit, že židé jsou méněcenná rasa... a teď pořádejme hon na rasisty.

0 0
možnosti
Foto

P33e31t81r 68H93a32h75n

15. 7. 2017 13:20

Karma a díky.R^

1 0
možnosti
ZM

co myslite, jak by dopadnul průzkum v USA mezi Afroamericany s otázkou "máte mezi bělochy přátele, které si zvete k sobě domů? ".... a bělochům položit tu samou otázku "máte mezi Afroamericany přátele, které si zvete k sobě domů? "...

0 0
možnosti
MS

R^Tihle vědci spíš těm skutečným vědcům dělají víc škody jak užitku. K čemu je pak takový výzkum s takovým závěrem,když je pak rozložen obyčejným blogerem? Akorát přilívají olej do ohně. Jenom proto,že někdo klikne na obrázek bělocha je důkaz že fakticky nenávidí černochy-to má být vědecká práce?

4 0
možnosti
DB

škoda že do toho výzkumu nezapracovali policisty z jihu USA....výsledky by byly značně jiné...........první otázka policisty vyšetřujícího nějaký trestný čin v těchto státech položená svědkovi je.....byl to mladý černoch?

2 0
možnosti
BV

Jak může dopadnout srovnání s obyvatell státu, kteří jsou si od mládí vědomi, že mohou být postižení, jen za označení černocha za černocha.

Není pochyb, že to vytvoří ustálený vzorec chování, které se uplatní i za situace, kdy mu někdo řekl, že jde o anonymní výzkum

1 0
možnosti
JP

J35o87s74e30f 11P68o54t22r

14. 7. 2017 22:09

Bohužel, jak článek sám, tak i většina příspěvků odpovídá poznání jednoho mladého úspěšného režiséra a herce, před několika týdny uveřejněného v MF Dnes: Po tom co jsem poznal svět, konstatuji, že zde žijí východoevropští balíci.

0 4
možnosti
VC

On mi ten výzkum pžipomíná jiný výzkum: Vědec si vzal blechu a bouchl do stolu. Blecha skočila. Vědec začal bleše trhat nožičky jednu za druhou a blecha vždy po bouchnutí do stolu vždy skočila. Když vědec utrhal bleše všechny nožička a bouchl do stolu, blecha neskočila. Vědecký zývěr zněl naprosto jednoznačně - když se bleše utrhnou všechny nožičky, tak neslyší. ;-D

4 0
možnosti
Foto

Jak se praví v té cimrmanovské hře: " No, já nevím. Já bych na takový výzkum peníze nedal ".

0 0
možnosti
Foto

Diskuze zde prokazuje, že závěry výzkumu o Češích jako rasistech nejsou daleko od reality.

0 8
možnosti
MJ

Jsou. Je třeba rozlišovat rasismus (nenávist k rase) a islamoskepticismus (nedůvěru k nepřizpůsobivému náboženství, které není rasa). My jsme narozdíl od západních kazatelů jiné rasy nezotročovali.

3 0
možnosti