Diskuse

Jak vypadá takové jednání s norskou sociálkou?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Pro naše nejvyšší úředníky, je ale Barnevernet  mnohem důvěryhodnější, než lidé které by měli zastupovat.

http://eduardgajdos.blog.idnes.cz/c/445149/Kazde-dite-alespon-na-rok-do-pestounske-pece.html

0 0
možnosti
JN

J65i91ř47í 39N92o86s79e44k

22. 1. 2015 23:41

Díky, a pokračujte. Informace si lidi umějí přebrat sami, jen jich musí mít dostatek. Od pana Kapitána a MT-M slyšíme pořád dokola narážky na "temná tajemství" paní Michalákové a bezmoc ČR - nechce se mi tomu věřit. Začínám se spíš přiklánět k faktu, že blond modrooké děti jsou na trhu hodně žádoucí :-P

6 0
možnosti
MK

R^ Co můžete, pište dál.

3 0
možnosti
IK

... že nějaký stát zadržuje nezletilé ...

omlouvám se, nějak mi vypadlo jedno slovo.

1 0
možnosti
IK

Celý ten případ je strašlivý a paní Michalákovou a její děti upřímně lituji. Vůbec mi nejde na rozum, jak je možné, že nějaký stát nezletilé občany jiného státu. Jak to, že děti nebyly předány do péče České Republiky?

Hrozné je, že jak tak sleduji vývoj v ČR, obávám se, že není daleko doba, kdy bude i u nás o soukromých věcech občanů rozhodovat úředník.

3 0
možnosti
VN

Poslední dobou se Norsko opravdu pyšní tím, jak je to svobobodná a otevřená země. To, co se děje v případu Michalákových je urážka demokracie.

4 0
možnosti
PN

dostavit se na místo jednání, které se konalo v jedné vesnici. Mimochodem asi tisíc kilometrů od místa, kde paní Michaláková bydlí. - Tohle už je skutečná úřednická totalita Rv

5 0
možnosti
IB

I15v91o 91B12o46u33š40e

22. 1. 2015 19:49

Podle ty fotky to bylo asi 60 km od Osla.

0 0
možnosti

Jakým právem vůbec norská sociálka zasahuje do práv české rodiny? Michalakovi mají české občanství, tak bych očekávala, že zákon pro fungování norské sociální služby upravuje v těchto případech postup ve spolupráci se zemí odkud rodina pochází A proč tuhle skutečnost naši politici dlouhodobě tolerují? Proč až nyní se jednotliví poslanci k problému staví čelem? Většina jich pokládá za důležitější řešit zvýšení svých platů a vést žabomyší války před kamerama. Celá kauza rodiny Michalakových a zřejmě i mnohých dalších ukazuje, že Evropa se sice propojuje, ale lidi v krizových situacích nechá napospas osudu. A čas letí a děti se jednou budou ptát: Proč si s námi tehdy nebyla, maminko?

7 0
možnosti