Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V71l68a48d54a 32V85a83n53e62k

7. 12. 2018 18:50

;-DRuský blahobyt poklidný venkov kde lidé žiji jak za Cara bez elektřiny vodovodu kanalizace plynu vozovek, zdravotnictví, svoboda demokracie,jsou ve světě známé, stejně tak jako kriminalizace, vraždy opozice novinářů...! Jen nechápu proč opustí zaostalé nesnášenlivé Rusko ročně statisíce vzdělaných lidí směrem do EU a USA..;-)

2 0
možnosti

Čím větší lež, tím větší karma. Čím imbecilnější politik, tím víc se ohání svobodou a bojem proti západu. Čím sladši Jahoda, tím kuselější pachuť.

Z diskuze už zbývá jen smutek nad nebetyčnou naivitou čtenářů jakožto vzorku českého národa, který - s pocitem vlastní geinality - bezelstně prezentuje stejnou hloupost jako autor.

Vidím národ neveliký jehož sebestředná omezenost hvězd se dotýká ...

1 0
možnosti
Foto

Můžete mi někdo vysvětlit, kde vzal tento ničím nepodložený blog takovou karmu?

2 1
možnosti

Protože jev něm napsané to, co čtenáři chtějí slyšet. Hodnocení podle kategorie pravda-lež tyto čtenáře nezajímá.

1 1
možnosti
Foto

Doporučil bych komukoliv, kdo se chce stěhovat do Ruska tuto knihu: Tím Tzouliadis - Opuštění. Představuje zapomenuté životní osudy tisíců Američanů, kteří v období ekonomické krize, ve třicátých letech 20. století, zvolili emigraci do Sovětského svazu jako východisko z těžké životní situace.

2 0
možnosti

Opravdu velice zajímavé.

Zde je odkaz na podrobnější informace:

https://www.databazeknih.cz/knihy/opusteni-41462

1 0
možnosti

promiňte pane, ale připadá mi, že jste spadl z jahody naznak

1 0
možnosti
Foto

Srovnáváte nesrovnatelné. Po VŘSR byla situace v SSSR značně odlišná od situace současného Ruska. Blížilo se období stalinského teroru - pogromy kulaků, zákon pěti klásků, hladomor. Za těchto podmínek musela česká a velmi chudá, námezdní, rolnická imigrace čelit mnohem horším podmínkám. Pokud dneska přijde do Ruska zemědělec s určitým kapitálem, má šanci se tam uchytit. Nehledě na to, že přijetí bělošských imigrantů z afrických zemí je ryze politickou otázkou a od Putina je to vykalkulovaný tah. Takže v této chvíli jsou dveře otevřeny.

3 0
možnosti
Foto

V92l75a29d66a 83V91a45n33e51k

7. 12. 2018 19:50

Mezi bývalým sovětským svazem a dnešním Ruskem není žádný rozdíl! Stále tam platí že zítra znamená včera,a zaostalé nesnášenlivé Rusko je dnes Jediným bezpečnostním rizikem v Evropě,kde nikdo jiný než Rus nekrade cizí území okolních suverénních států nevraždí opozici novináře...:-P

0 0
možnosti

>>I ten nejnaivnější televizní divák na západě, fandící politikům typu Merkelové či Macrona, teď uvidí jednoduché emoční srovnání (které je v politice to rozhodující).<<

Oni nejsou jen hloupí lidé, kteří Rusům zajisté skočí na špek. Většina lidí si zajisté bude umět zjistit, že v Rusku jsou nepohodlní (nejen) novináři fyzicky likvidováni. Paní Anna Politkovská byla dokonce zavražděna v den Putinových narozenin. Moc pěkný "narozeninový dárek", jen co je pravda. Tohle opravdu není režim, do kterého by se mohlo chtít někomu utíkat. Už se moc těším na nějakou reálnou statistiku, kolik lidí z JAR do Ruska skutečně emigruje - zprávy a počty uveřejněné na sputniknews pro mě opravdu nejsou relevantní zdroj. Já osobně se tedy domnívám, že tam neemigruje nikdo nebo téměř nikdo. Protože zatím to, že by do Ruska z JAR někdo reálně přicestoval, jsou všechno skutečně jen fake news na Sputniku, případně na blozích "spřátelených blogerů".

4 1
možnosti

J54i69r67i 90C44e79e

6. 12. 2018 11:32

Fakt je ten, že na bílé jihoafrické farmáře se celej ten slavnej lidskoprávní západ vyprdnul. Jihoafrickým farmářům zatím odmítly udělit azyl Kanada a Švédsko.

A jak to vypadá, pomatení rusofobové z toho mají radost.

Jediný, kdo se za Boers postavil, byli poslanci Queenslandu, kteří vyzvali australskou vládu k vydání humanitárních víz:

https://www.theguardian.com/australia-news/2018/jun/15/special-visas-for-white-south-african-farmers-on-agenda-for-liberal-council-meeting

Dále byla australská vláda vyzvána, aby téma genocidy bělochů v JAR otevřela v OSN. Ze strany oficiálních míst JAR byla tato snaha napadena jako projev rasismu a k žádnému projednání ani nedošlo.

https://www.theguardian.com/world/2018/apr/03/south-africa-hails-retraction-of-australian-ministers-offer-to-white-farmers

Šílená britská premiérka Mayová místo aby na jihoafrickou vládu zatlačila, tak si jela rituálně zatančit, přičemž plácala nesmysly o nápravě historických škod a podpoře pozemkové reformě:

https://www.reuters.com/article/us-safrica-britain-land/britain-supports-south-african-land-reform-pm-may-idUSKCN1LD0U7

Takže zatímco útoky na bílé farmáře trvají, jihoafrická vláda popírá, že by měly politické pozadí a pseudoliberální neobolševici rovnou tvrdí, že "bílá genocida" je fašistická konspirační teorie, která má poškodit pokrokovou jihoafrickou vládu, napravující historické křivdy.

9 1
možnosti

Až na to, že se nic takového nestalo, ostatně autor je zjevně fiktivní, další proruský troll....

5 3
možnosti

Proruský troll to je nepochybně, ale fiktivní zřejmě nebude:

http://zlinskykraj.svobodni.cz/tag/miroslav-jahoda/

https://www.youtube.com/watch?v=Knkh6lCAyW0

Teda, že jsou Svobodní na tom hodně špatně, to vím už dávno. Ale že to jsou takovíto joudové, to i mě samotného teď docela překvapilo...

1 0
možnosti

Další, co skočil na špek fake news. Nedávno to tady skvostně rozebíral jiný blog i s odkazy na původní články. Jestli si to matně pamatuju, tak šlo o to, že Rusko poslalo nějakým zástupcům těch farmářů pozvánku na nějaké jednání.

5 1
možnosti

K67a58r84e98l 31J16a43n84d64a

7. 12. 2018 11:21

Obávám se, že na špek neskočil, sám nám ho předkládá.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS